pokerkväll.

Hejsan allihopp! Idag hade både jag och tony sovmorgon, han drog till sjukhuset och vart kittlad i näsa och öron med någon slang, medans jag gick på stan och köpte ett nytt års paket av cerazette, like them. Och så köpte jag en ny I.D foundation, alltid bra att ha. Nu har jag och tony bara legat och slappat, sen så ska jag och olivia dra till friskis och träna av oss lite :) Ska börja träna mycket nu till sommaren.. orkar inte vara en knubbsäl i sommar igen ;)
Efter träningen blir det hem och duscha sen pokerkväll hos olivias pojke Josef. Med olivia, josef, mig, tony, och massa andra tror jag.. mysigt. Undra om man ska köra lite core/spin, aldrig gjort. haha :D snacka om att man behöver vatten antar jag, har inte tränat på jätte länge.

Men men, nu ska jag göra mig klar :) kram på er alla<3

a

missade life of ryan! :O

hihi

a

I will allways love u

Ingen skola idag för mig inte, har blivit en vattenläcka så hela skolan var blöt och översvämmad. haha, men jag hann inte dit som tur var, så slapp gå hela vägen fram och tillbaka :) Jag har istället pluggat lite, tvättat och städat lite :) jätte tråkig, ja. Ska bara vara hemma och ta det lugnt och plugga idag.,, blä.

Den 6de ska vi tjejer också över till Sanna, samt hennes boy Anton och kimmen. :) Ska bli en mycket trevlig kväll, Sanna säg vad du önskar dig? ;)

Just nu kollar jag på One Three Hill, usch. Blir på så skummt humör av det programet, handlar ju bara om svek och otrohet? Hatar otrohet , så fort jag blir påmind om otrohet får jag som en klump imagen, när ska den försvinna? Kommer den alltid finnas där för att påminna mig om historia? Jaja jag kan inte göra någonting åt det än att försöka. Skulle kunna sitta och skriva hur mycket som helst om just det. och hur mycket jag hatar det. Men det ska jag inte,man blir bara på så dåligt humör.. usch...

leopard tofflor


a

söndack :D

Vi vaknade tidigt och gick sedan upp för att plocka i ordning det sista, sedan fick vi lämna huset efter som att visningen skulle börja vid 12. Så vi drog och invaderade jessika och nicke :) Där var vi sedan hela dagen, vi kollade film och åt pizza, lekte med killen och bara..sov? haha. Mysig dag här med, dock kom vi hem rätt sent, så nu när jag sitter och skriver såhär tidigt på måndags morgonen är jag jätte trött! Ska snart knata mig upp mot skolan för att ha frisör, sen historia. :) Sedan vandra hem igen, för att plugga lite och vila, och skriva lite mera här. Ska nog ge er lite mera skönhets tips om ni vill ha? ;) Såg att det är lite killar som besöker bloggen, så det blir nog inte bara skönhetstips för er tjejer :) men nu ska jag fixa iordning mig och lyssna på beyonces skiva, I am sasha fierce! KRAAAAAM!

tony på min handled :)

a

oooj vilken dag!

Lördag:
Vaknade vid tio och mådde inteeee bra! Jag kunde inte resa mig ur sängen.. Så tony fick börja stor städa (vi skulle ha visning på huset) sedan efter några timmar kom jag tillslut upp och hjälpte min lilla plutt. När allt var klart vid typ 19.00 (!?) så drog tony upp och kollade när hans små vänner körde rugbymatch. Jag hade ingenting att göra! Alla var döda eller bara borta, internet fungerade inte, och tvn upptagen. Så jag låg i sängen i typ en timme och lekte med min mobil... :( Tillslut ringde jag tony och bad han skjutsa upp mig till bsäng, jag fick panik nere hos han! Och orkade inte gå, det tar nog 1 timme att gå ända till mig, och man kan inte ta buss + att det regnade och var kallt. Men min lilla prins kom hur som helst hem och skjutsade upp mig, där mötte jag olivia, och vi satt och snackade till 11 om allt och inget :) Skit mysigt! Sedan kom tony, och han och jag drog till statoil och köpte pepsi och massa godis :D Vi köpte också en film vi skulle se, Harry Potter och hemligheternas kammare! Jag älskar dem filmerna :) Så vi kom hem och hade myskväll helt enkelt :) Det var min lördag det! Puss på er <3

tony junior


Haha, tony junior är på G, min lilla biff! ;)
a

min fredag...

Ja, Jag, Carro och olivia hamnade på en fest i hovsjö... behöver jag säga mera? haha, det var en stor lokal där alla dansade och baren bara gav oss mer och mer drinkar, samt shottar. Vart väl lite små dragen. Jag och vendela snackade av oss en timme typ också, skönt. Och vissa ville jag bara hjälpa och stötta (jag finns alltid här för dig hur som helst!)
Efter midnatt kom tony och josef och hämtade oss, vi stannade för lite nattmat på statoil, sen for vi hemmåt.
Jag och tony somnade grymt fort,, haha :) 

a

love this song,

I'm a train wreck in the morning
I'm a bitch in the afternoon
Every now and then without warning
I can be really mean towards you

I'm a puzzle yes indeed
Ever complex in every way
And all the pieces aren't even in the box
And yet you see the picture clear as day

I don't know why you love me
And that's why I love you
You catch me when I fall
Accept me, flaws and all
And that's why I love you
And that's why I love you
And that's why I love


Den här låten är underbar, känns som att den är skriven direkt ifrån mig och mina känslor.
Jag är kär i den här låten.. ville bara säga det till er mina små snuttisar :)

a

tattueringar<3

Jag är så tatuerings sugen.. igen. Så jag ska antingen fylla i resten utav den tatueringen jag har, eller så ska jag göra min andra tatuering nu :) Den har jag varit kär i jätte länge. Jag säger inte vad det är, eller vart den ska sitta. Det får ni se sen i början av nästa månad, då jag har det som bestämt. Den ska finnas på min kropp då. (Såvidare jag inte fyller i min nuvarande såklart) åååh hoppas.
 
 
ts

Det är den som är 1 som jag sedan byggde på med stjärnor (bild2) och sedan byggt på med en tribal som fortsätter ner emot knäet. Där har jag bara gjort konturerna och fyllt i taggarna. Vill inte sätta ut någon bild på den, ser så tråkigt ut när den inte är klar än. Men får se vad jag satsar på att göra nu :) Ha en trevlig fredag allihoppa!

a
 

tröttmössa.

fortfarande inte frisk. Och magvärken vill döda mig. Så det blir en stanna-hemma-dag idag också :) Tackar dock inte nej till det heller.. Men ikväll vill jag nog med tony till nicke och jessika, och det är ju typ som hemma där, så jag går ju inte ut när jag inte varit i skolan. Det får man definitivt inte har mamma lärt mig. haha! Min lilla korv ringde nyss också, han ville se hur jag mår m.m, så söt! Det är sjukt hur man kan sakna någon så mycket, som man ändå alltid är med hela tiden. Jag och tony träffas varje dag, och sover ALLTID tillsammans. Vi klarar oss helt enkelt inte utan varandra! Vi två är verkligen ett. Det jag också tycker är så underbart är att jag bara blir kärare och kärare för varje dag. Jag var liksom tokigt kär i tony när jag träffade honom, och förstå hur jag känner nu efter snart 1 år och 9 månader? Kommer jag sprängas av kärlek tillslut? :O well well, Jag älskar min lilla snutte mest av allt på hela jorden. :)


dd 


a

städa, städa..och sminka?

åh, tony har fått "städmani" och nu går han runt och flyttar på allt och inget. Så jag satte mig här ännu en gång och försöker smita ifrån att bli städmanierad!  Det där har han startat själv, och får avsluta själv.. så snäll flickvän är jag.

älskling städar..

älskling in action..

s

Nu lite skönhetstips som jag lovade er i förra inlägget. Ni tror säkert att jag ska säga vatten och sömn, men nej. Visst det hjälper som tusan, att ha slutat röka hjälper ännu mera. Så ja, jag uppmanar er till det också. Men det skönhetstipset jag vill dela med mig av idag är faktiskt inte bara 1, utan några stycken olika. Bara för att det är första dagen för den här bloggen och jag vill få er att gilla den.. så..

Tips nummer ett. Babor. Jag har en väldigt känslig och problematisk hy, och det finns det säkert flera utav er där ute som också har? Jag har testar såååå mycket. Men vissa saker gör det bara värre, och vissa saker gör ingen skillnad. Jag har varit hos en hudläkare på vårdcentralen, väntade på tiden i 3 månader och när jag kom dit pratade han med mig i högst 2 minuter. Jag svarade förvirrat ja eller nej. Han gav mig en gel som hette duac? Den förnyar huden/cellerna väldigt fort, och skapar på så sätt en ny fräsch yta. Skit bra tänkte jag, men icke sa nicke. Första dagarna sved det som satan, och ansiktet flammade upp i rött? stopplyse.se.. Jag hoppade över varranan kväll, och tillslut fungerade gelen. Jag önskade mig en laserbehandling i julklapp, men fick inte det. Mor min hade pratat med dem uppe i stockholm, på kliniken som utför laserbehandlingarna. Han avrådde det direkt eftersom att min hy var ung och inte alls så pass dålig att den skulle behöva laserbehandlingar. Däremot rekomenderade han ett kit ifrån Babor. Som inte förnyar huden lika snabbt som Duac, (vilket tydligen är jätte dåligt för huden!?) kitet från Babor ger också ett långvarit resultat, och är helt okej för känslig hy. Nu har jag använt detta kit i snart 1 månad, och jag älskar det. Rengöringen rengör verkligen på djupet och återställer ph-balansen, den ger din hy även ett fint lyster, efter det en dag eller natt creme som verkligen hjälper till att förebygga och skydda huden under dagen/natten. Så ett tips för er som känner igen er i min hudtyp, satsa på Babor. Dock kan priset svida lite, då det ligger över 2000 kr. Men det är en utmärkt present eller julklapp :)

Tips nummer två, mineral smink. I LOVE IT! Id make-upen är underbar. Den täcker aldeles lagom, och du kan använda det på så många olika sätt och vis. Jag blandar oftast två olika nyanser utav foundationen för att få fram rätt färg, där efter lägger jag på lite Warmth all-over face colors på kindben, tinningar, panna, näsan och hakan, för att få ett solkysst resultat. Också för att framhäva formen i ansiktet så jag slipper se platt ut. ;) Efter det sveper jag på mineral veil som får allt att sitta på plats och ger mig en matt yta med fin lyster. id make-up ligger på 400:- per burk, men är verkligen värt varenda öre..

Tips nummer tre. Dior eyeshow, en cremeögonskugga som gör underverk! Jag tog tyvärr inga bilder på denna sminkning men den blev väldigt cool och metallisk. Jag använde mig först utav en svart ögonskugga från bodyshop, som jag markerade på hela ögonlocket, sedan suddade jag den upp&ut, när jag suddat den lagom mjuk och jämn la jag på en svart eyeliner längst fransraden, efter det använde jag mig av dior eyeshow skuggan, i färgen guld/beige, som jag la i ögonvrån och suddade ut mot mitten av locket. Som förstorade ögat på ett snyggt men kaxigt sätt. Sedan la jag lite av den svarta ögonskuggan på undre fransraden, för att inte få en för stark inramning. Därefter la jag svart kajal innuti ögat både uppe och nere, för att få ögat ännu mera intensivt. Sist penslade jag på mascara, en svart tjock mascara ifrån yves saint laurents "luxourius". Jag arbetade den noga ifrån rötterna ända ut. Efter det har du en definitivt grym sminkning :)

Tips nummer fyra. Victor & Rolf "flowerbomb" parfume extreme. Jag får inte nog. Finns inga ord för denna doft.

vr id babor

a

tråkig emelie :(

-

Äntligen!

Nu har jag suttit och försökt hitta på ett bloggnamn i flera timmar, men ALLT är upptaget.
Äntligen fungerade ett, dock det fulaste...och skummaste?
Men men, jag får lära mig att trivas med detta namn! :)
Idag sitter jag bara hemma och gör ingenting. Jag och tony har åkt på magsjuka, och plus det så har jag en döende mensvärk. Alindrin, jag hatar er idag. Alindrin är ända värktabletterna som brukar fungera, men nopp.. inte idag.
Har ni något tips på bra värktablett mot mensvärk? Jag lider fan med oss tjejer.
Nu missar jag också en viktig skoldag med Inkan. (våran nya lärare..)
Vi skulle tittat på 2 till filmer om stil och dräkt historian, och ätit godis ;) men jag får hoppas på att jag kan ta igen det sen någon gång.

Min pojkvän bakterien nr1, som smittat mig, verkar ha smitit ifrån tvn och mig för den delen. Han skulle ut och kolla om han hade någon bildel i carporten.. typ en kylare tror jag. Det skulle gå snabbt. Men vart är tony? jo borta. Han har säkert rymt som sagt. Hoppas jag hittar det lilla krypet snart, börjar bli mys-sugen.

Jo, min förra blogg gick upp i rök.. tror att det kan varit för att den möglade igen eller liknande. Jag skrev väl där ca 1 gång var och varranan månad HÖGST. Ska försöka bli bättre här :) alltså aj! Dammit vad ont jag har i magen.. ska ta en liten vilopaus under täcket nu. Kommer tillbaka senare idag med lite roliga skönhets tips kanske. Jag vill mer än gärna dela med mig av sånt kul.

Sista saken.. jag vill bli så mycket när jag blir vuxen! Jag vill bli Make-up artist / Stylist, Skodesigner och tattuerare. Älskar att skapa saker. Älskar att leka med färger.. hm. Har man tid med alla dessa jobb på en gång sen tror ni? Vad vill ni bli när ni blir stora?



XOXO / emelie'k

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0